vanhool avain aihot kiven alla

Ajoneuvon matkailuvarusteet
lehtinen
Renkaiden potkija
Viestit: 2
Liittynyt: 20 Marras 2014 20:21
Location: vaasa

vanhool avain aihot kiven alla

Viesti Kirjoittaja lehtinen » 28 Heinä 2015 09:39

moro.
muutaman kuukauden jahkailun jälkeen ilmestyi naapureiden kauhisteltavaksi sininen mörrimöykky meidän pihaan,nimittäin 1986 3 akselinen vanhool.
suoraan liikenteestä entinen koira/kissanäyttelyihin tarkoitettu hilavitkutin missä oli vielä jopa leimaa loppuvuoteen asti,nyt karvakasat vaihtuu moottoripyöriin.
auto tuli tontille torstaina mutta viikonloppu meni alastarossa kisoja ihmetellessä joten purkamaan/rakentamaan pääsi vasta maanantaina mutta niinvain torstaina härpäke katsastettiin m1/henkilöautoksi.toisten busseissa on tullut notkuttua senverran sekä netin ihmeitä katteltua että suurinpiirtein tiedän mitä haluan ja emäntä kertoo loput mutta muutama kohta on hikka hakusessa eli tässä kohtaa olisi helpompi kävellä muiden rupisilla kantapäillä eikä yrittää keksiä pyörää uudelleen.
eli tällähetkellä akuutti tiedonpuute vaivaa näissä asioissa:
-oviin tuli vain yhdet avaimet eikä ainakaan vaasan yhdessäkään avinliikkeessä moista profiilia löydy,scanialta kysytty sekä trailconilta laihoin tuloksin.samoin netin kätköistä ei ole tärpännyt moiseen pulmaan ratkaisua.
-vessa oli takana mutta siirretään keskemmälle keskioven kohdalle.meitä on vähintään 2 aikuista ja epämääräinen määrä mukuloita mukana joten TOIMIVA vessa olisi hiukan niinkuin pakollinen keksintö.eli kun aloitetaan sananmukaisesti nollasta vessan pakerrus niin mikä olisi paras ratkaisu ja tälläkohtaa nahkalämiskän pohja tulee tonnin kohdalla vastaan.käytössä on 400L harmaavesisäiliö sekä tilaa pökälesäiliölle on tarpeen vaatiessa.kyselin liikkeistä eri vaihtoehtoja ja just niiden oma oli se maailman paras vaihtoehto mutta tässä kohtaa varmaan se käytännön perstuntuma on se paras vaihtoehto.
-takaoven takana on toimiva invahissi joka on tarkoitus hävittää kun ei mitään järkevää käyttöä moiselle ole niin saako sen vain ruuvata irti ja tulpata lähdöt vai käyttääkö töi härpäke hytikkaöljyä muuhunkin kuin hissin toimintaan?
-mistähän saisi k112 scanian konehuoneen sähkökuvan kun sähkökaapin sisusta oli lievästisanottuna mielenkiintoisen näköinen rosvoliittimineen ja hapettuneiden liittimien osalta
-alla pyörii 315/80 22,5 renkaat joissa jonkun verran pintaa mutta tarkoitus olisi pistää ens talvella uudet rinkulat alle.rengascentteristä sain tarjouksen 3140 nykyrahaa alle vaihdettuna.puhekyvyn palattua lupasin palata myöhemmin asiaan mutta saattaapi olla hiljaista sillä rintamalla.eli renkaaiden suhteen järkeviä neuvoja kaipailisin vaikka se kersat kyydissä väärä paikka onkin säästää.
ps. arvoin että mihin kuuluupi projekteihin vai tänne eli jos ompi väärässä topicisa niin siirtäkee oikeeseen.
Kuva
Kuva

Avatar
AriW
Ajoneuvos
Viestit: 537
Liittynyt: 29 Loka 2012 18:09
Truck: Volvo&Volvo
Location: Järvelä
Member id: 219

Re: vanhool avain aihot kiven alla

Viesti Kirjoittaja AriW » 28 Heinä 2015 10:52

Renkaat on varmaan hinnasta päätellen kaikki ykköspintasia,eteen vaan uudet ja vetäviin pinnatut. Itse laittaisin taakse talvipintaset ja eteen ihan perus maantiepinnat.
Vessan jos saisin nyt rakentaa,laittaisin sen oman electra magigin pelaamaan tuoreella huuhtelulla ja sontaveden johonkin säiliöön. Mä noita pönttöjä tutkailin ja ei vastaan tullu kunnon ringillä passelin korkuista hyyskää. Toi Thetfordin kasetti oli lähimpänä aikuisillekkin tarkoitettua,raapas ainakin mun kukkarosta kovan siivun. Tietty jos jaksaa istunnon jälkeen huuhtoa rinkulaa puhtaaksi,ei vissiin ole ku korkeus ongelma. Lasten mallia löytyyki jo enempi.

Huoppari
Tosi harrastaja
Viestit: 35
Liittynyt: 30 Kesä 2013 15:49
Location: Haukipudas väliaikaisesti Ii ikuisesti

Re: vanhool avain aihot kiven alla

Viesti Kirjoittaja Huoppari » 28 Heinä 2015 13:06

Morjens
Laita mulle yv pari kuvaa niistä ovien avaimista (mullon kertyny vanhaa aihio varastoa yli 15v ajalta ja vanhempiaki löytyy) niin katon oikian aihion ja vaikka lähetän sen sulle tai ainaki aihion numeron ,voit sitte käyä paikallisella suutarilla sen jyrsityttään.

T.Mika
Itekku tekkee nii saa semmosen ku tullee

Avatar
Iski
Kansleri
Viestit: 1214
Liittynyt: 01 Elo 2012 11:33
Truck: Carrus 502 B10M
Location: Nurmijärvi Rajamäki
Member id: 149

Re: vanhool avain aihot kiven alla

Viesti Kirjoittaja Iski » 28 Heinä 2015 19:57

Onnittelut uudelle projektille, meillä on Thetford aqua magic v pönttö tuorevesi huuhtelulla, ei ollut paha hinta 230 best caravan, kävi suoraan vanhan elektra magin tilalle. Bilteman murskaava pönttö on helppo taas sijoittaa mihin vaan, kun tuotos menee 50 mm letkua säiliöön ja hintaa vain 100 e. normi kotipönttökin on aika halpa, vie vaan vähän enempi vettä.
Bussi on pop.
Volvo B10M Carrus star 502 -95 "Shakki"

Avatar
Bussiton
Vapaaherra
Viestit: 2396
Liittynyt: 18 Loka 2005 09:54
Location: Jokela
Member id: 015
Paikkakunta: Jokela

Re: vanhool avain aihot kiven alla

Viesti Kirjoittaja Bussiton » 29 Heinä 2015 09:50

Tervetuloa , vessa on hyvä olla riittävän kokoinen.
Volvo B10M(THD101GD)/Ajokki Royal-90, Scania K113/Carrus Star 602-95

Vastaa Viestiin